Voorbeelden

Bekijk hier enkele voorbeelden van projecten dat BK Aannemersbedrijf uit Leiden heeft uitgevoerd.

Vergroten woning op plat dak

Wanneer u een plat dak heeft, is een extra verdieping een uitstekende manier om uw woning te vergroten. Ik heb dit al meer dan 100x gerealiseerd en nooit waterschade doen ontstaan of overlast bij buren gecreëerd.


dakopbouwHierboven ziet u 3 van de 15 dakopbouwen, die ik gemaakt heb voor woningbouwvereniging Vidomes te Leidschendam.


Vrijstaande woning

Mocht u het geluk hebben een vrije bouwkavel te kunnen bemachtigen, dan kunt u er een vrijstaande woning op laten bouwen.

vrijstaande woning bouwenDeze vrijstaande woning heb ik gebouwd in Leidschendam.


Dakkapel aanbrengen

Het is vrij eenvoudig, door middel van het plaatsen van 1 of meerdere dakkapellen, om van een donkere zolder een mooie verdieping te maken voor een extra slaapkamer/badkamer of andere doeleinden. Heeft u een wat minder groot budget, dan kunt u al een heel groot verschil maken door dakramen te plaatsen.

dakkapel plaatsen


Aanbouw

Een aanbouw is altijd een goede investering. Wanneer u een aanbouw neemt om uw huidige woonkamer te vergroten, dan zult u merken dat uw woonkamer vaak makkelijker in te richten is en zeker bij verjaardagen en andere feestjes zult u veel plezier hebben van de extra ruimte.

aanbouw woningDeze foto is gemaakt tijdens de werkzaamheden van een aanbouw.


Uiteraard doe ik veel meer dan hetgeen ik hierboven benoem. Ik doe alles wat op, in, aan en rond uw woning moet gebeuren.

Bewaren

Bewaren

Bewaren